AVUI

DEMÀ
7 ºEsfera

Visualitza

publicitat

DIARI D'ANDORRA - RECAPTAR DINERS

Miquel Calsina doble fletxa Dijous, 4.10.2012. 16:35 h
RECAPTAR DINER RÀPID. No tinc cap fórmula màgica per recaptar diners de manera fàcil, ràpida i segura. Si la tingués, de ben segur tampoc l’explicaria sinó que l’aplicaria en benefici propi. Pel que sembla, el nostre Govern, donat de la “maneta” amb la C.A.S.S. (que al final, i per Llei, serà el mateix, a efectes “dineraris”) sembla que si ha trobat la fórmula màgica per recaptar diners.

Llegeix més

DIARI D'ANDORRA - COMPTABLES

Miquel Calsina doble fletxa Dimecres, 19.9.2012. 16:27 h
HI HA PROU COMPTABLES ? “Sorprenents” em varen semblar, en un primer moment, les declaracions que va fer el Sr. Marc Aleix (President de la PIME), recentment a Andorra Televisió. Més o menys, eren les següents : 1- No hi ha prou comptables a Andorra. 2- Que passarà si el dipòsit de comptes esta mal fet ? 3- Hi ha comptables que no tenen titulació. El meu escrit d’avui no és per polemitzar ni criticar, sinó tant sols per matisar aquestes declaracions.

Llegeix més

Mostra Hortícola 2012

Elogia Clic doble fletxa Diumenge, 9.9.2012. 19:36 h
Sisena edició de la Mostra Hortícola, organitzada per l'associació Muntanyes de Vida a Fígols (Alt Urgell). Més informació a muntanyesdevida.blogspot.com

Llegeix més

publicitat

Mostra Hortícola 2012

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Diumenge, 9.9.2012. 19:36 h
Sisena edició de la Mostra Hortícola, organitzada per l'associació Muntanyes de Vida a Fígols (Alt Urgell). Més informació a muntanyesdevida.blogspot.com

Llegeix més

DIARI D'ANDORRA - PAGAMENT A CTE.

Miquel Calsina doble fletxa Dimecres, 5.9.2012. 21:56 h
PAGAMENT A COMPTE. Darrerament estic notant molta confusió entre empresaris i comerciants del país en referència al pagament a compte a efectuar sobre la imposició directa corresponent a l’actual exercici. Deguda, penso que aquest cop si, a la manca d’informació. O potser degut a que ens trobàvem de ple en l’estiu i les “vacances”. Tothom feia vacances a Govern ? No va quedar ningú per informar degudament ? En primer lloc constato una “barreja” entre l’imposició indirecta i la directa amb els pagaments a compte.

Llegeix més

DIARI D'ANDORRA - INFORMACIÓ

Miquel Calsina doble fletxa Dilluns, 20.8.2012. 16:38 h
LA MANCA D’INFORMACIÓ. De tots és sabut que es va informar degudament i exhaustivament, en el seu moment, sobre el funcionament de la imposició indirecta (ISI, IPI, IMI, IAC). Tot i que va comportar els seus “problemes”, com per exemple : impagats varis o “no “declaracions” (o sigui, gent que va “passar” de tot, per dir-ho d’una altra manera). Fet que no va comportar cap sanció.

Llegeix més

publicitat

DIARI D'ANDORRA - CRÈDIT

Miquel Calsina doble fletxa Divendres, 29.6.2012. 16:56 h
UN CRÈDIT A GOVERN SENSE INTERESSOS. El proper mes de setembre el nostre Govern rebrà un crèdit, de no sé quin import (em resulta del tot impossible de calcular), sense cap tipus d’interès, i que a més es renovarà el proper any pel doble del seu import, i que a més s’anirà renovant any rere any. Que els sembla la notícia ? Potser una barbaritat ? Potser una mentida ? Potser un invent meu ? Potser una mala interpretació de les lleis ? .

Llegeix més

DIARI D'ANDORRA - PILES.

Miquel Calsina doble fletxa Divendres, 22.6.2012. 16:44 h
QUI S’HA DE POSAR LES “PILES” ? Estem a punt d’arribar a un moment “clau” per a tots els empresaris andorrans. Fins i tot m’atreviria a dir que és el moment “definitiu” per seguir treballant o plegar. Quant el comandament a distància de la nostra tele deixa de funcionar, el més segur és que se li han esgotat les piles i les canviem automàticament. Els comandaments a proximitat de les nostres empreses ja fa molt de temps que varen deixar de funcionar, però mai varem canviar les piles, les empreses seguien endavant sense necessitat de canviar el “canal”.

Llegeix més

DIARI D'ANDORRA - PLAÇA LAURÈDIA

Miquel Calsina doble fletxa Dimarts, 29.5.2012. 23:09 h
LA REMODELACIÓ DE LA PLAÇA LAURÈDIA. “Perplex”, aquesta és la paraula que defineix com m’he quedat amb l’anunci de la remodelació imminent (de fet, ja ha començat) de la plaça Laurèdia. Era del tot previsible, necessària i imprescindible. Però no em queda del tot clar alguns dels seus “detalls”. Com algú ha comentat ja (vegis comentaris a la web del diari d’Andorra), una plaça que deixarà precisament de ser plaça, per convertir-se en un “entramat” de vies, rotonda, entrades i sortides, zones “semi” verdes de difícil accés, desviacions impossibles que provocaran més caos circulatori, vials ràpids, vials lents, encreuaments.

Llegeix més

publicitat

Sessió del Consell General

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Diumenge, 13.5.2012. 23:24 h
17 Maig, 2012 16:00 a 19:00 Consell General

Llegeix més

Assistència a la recepció de l’ambaixador d’Israel

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Diumenge, 13.5.2012. 23:22 h
17 Maig, 2012 20:00 a 21:00 Andorra Park-Hotel

Llegeix més

Participació a la reunió de la Comissió de política exterior del Partit Socialista Europeu

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Diumenge, 13.5.2012. 23:14 h
16 Maig, 2012 14:30 a 17:30 Brussel·les

Llegeix mésDonaeu d'alta un blog

Insereix el teu blogEstadístiques
9 blogs donats d'alta
1992 entrades totals

Opiniórss facebook twitter
Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AndorraDirecte

© AndorraDirecte, 2020
some rights reserved