AVUI

DEMÀ
7 ºEsfera

Visualitza

publicitat

El somni de Raimon Martínez Fraile per a Andorra

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Dimarts, 7.7.2015. 08:45 h
La setmana passada, quan ja havia enviat la meva tribuna setmanal a la redacció del BonDia, ens arribava la trista notícia de la mort d’un bon amic, Raimon Martínez Fraile.nnAls 68 anys la malaltia ens l’havia arrabassat.nnRaimon Martínez Fraile fou un gran socialdemòcrata català. Nascut a Sant Cristóbal de la Polentera, a Lleó, va ser [...]

Llegeix més

Consell Nacional d’SDP

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Dilluns, 6.7.2015. 09:15 h
[ 11 Juliol, 2015; 9:00 a 13:00. ] Seu d’SDP (Antic Carrer Major 25, 1r-3a Andorra la Vella)

Llegeix més

Roda de premsa

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Dilluns, 6.7.2015. 09:14 h
[ 7 Juliol, 2015; 12:00 a 13:00. ] Seu d’SDP (Antic Carrer Major 25, 1r-3a Andorra la Vella)

Llegeix més

publicitat

Reunió de la Comissió Política Nacional (CPN) de Socialdemocràcia i Progrés

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Dilluns, 6.7.2015. 09:13 h
[ 6 Juliol, 2015; 19:15 a 21:15. ] Seu d'SDP (Antic Carrer Major 25, 1r-3a Andorra la Vella)

Llegeix més

En defensa del patrimoni públic

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Dilluns, 6.7.2015. 08:59 h
El PIQUE (Privatization of Public Services and Impact on Quality, Employment and Productivity, és un estudi acadèmic, encarregat per la UE, que contradiu de forma demolidora el missatge neoliberal defensor de la bondat de la gestió privada i la ineficiència de la gestió pública.nnnContràriament als resultats que esperaven els impulsors de l’estudi, els casos de privatització analitzats mostren que la transformació dels monopolis públics en privats fa disminuir el nombre d’operadors impedint [.

Llegeix més

Especificitats de codificació en diferents contextos internacionals

Avet Verd doble fletxa Divendres, 3.7.2015. 17:33 h
Dinovenes Jornades de la Societat Andorrana de CiènciesDret Andorrà, entre els usos i costums i el codiAvui, les discussions sobre la conservació o la pèrdua de les identitats nacionals i culturals són més freqüents que mai. En conseqüència, la dicotomia entre el costum i la llei sovint significa molt més que la simple ponderació de la relativa utilitat d’una opció o l’altra.

Llegeix més

publicitat

Pere Canturri, el guardià de les tradicions

Avet Verd doble fletxa Divendres, 3.7.2015. 07:40 h
L’Andorra de Pere Canturri és un dels llibres que qualificaria, sens dubte, d’imprescindibles. Per descriure’l, se m’acut una paraula clau: passió. Mestre i historiador, conferenciant, conseller i ministre, director de museus i raonador del ciutadà, Pere Canturri, al llarg dels anys, no ha deixat de publicar llibres i articles l’objectiu dels quals no ha estat altre que conservar la memòria del país que mor i reviu, del país que badalla i es reinventa: del país que tantes vegades pensem que pateix d’una pèrdua desesperada del sentit de continuïtat històrica.

Llegeix més

'Quadern d'Arans'

Avet Verd doble fletxa Dijous, 2.7.2015. 11:19 h
Màrius Sampere ha afirmat, en una entrevista recent a Llavorcultural.cat, que la paraula té la facultat de canviar la realitat. Forma i crea la realitat. Subscric les seves paraules. Un poble del qual no s’ha escrit mai cap poema encara espera existir de veritat. Les pedres ja hi són, el sol ja brilla sobre els sallents i la papallona obre les ales, però la màgia naix als ulls que ho veuen i a la veu que en canta.

Llegeix més

La laïcitat i la separació de l’Església de l’Estat

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Dimarts, 30.6.2015. 09:20 h
Els dies 24 i 25 de juny (dimecres i dijous passats) una delegació de Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra (SDP) hem participat a la cinquena conferència anyal que sota la denominació “Crida a Europa” organitza la Fundació Europea d’Estudis Progressistes, una fundació d’orientació socialdemòcrata que presideix Massimo D’Alema, exprimer ministre d’Itàlia.nLa conferència d’enguany s’adreçava a analitzar la situació i la influència de l’Islam [.

Llegeix més

publicitat

Naudi proposa canvis en les lleis pendents de tràmit al Consell

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Dimarts, 30.6.2015. 09:19 h
El president suplent del grup parlamentari mixt, Víctor Naudi, va presentar a Sindicatura una sèrie d’esmenes proposades primordialment per a realitzar modificacions de caire redaccional en tres de les quatre lleis que actualment es troben en tràmit al Consell General per  al seu debat i aprovació, si s’escau.nnLa demanda afecta a la proposició de Llei [...]

Llegeix més

SDP fa 16 esmenes a les lleis per les recomanacions del Moneyval

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Dimarts, 30.6.2015. 09:19 h
Socialdemocràcia i Progrés (SDP) ha presentat un total de setze esmenes als projectes de llei de modicació de la Llei de cooperació penal internacional i de lluita contra el blanqueig de diners o valors producte de la delinqüència internacional i contra el finançament del terrorisme, el projecte de llei de modificació de la Llei reguladora de l’actuació de les companyies d’assegurances i la llei qualificada de modificació [.

Llegeix més

El retrovisor no sempre ens és favorable

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Dissabte, 27.6.2015. 08:25 h
En el que portem de legislatura hem vist com cada vegada que el Govern és qüestionat per alguna actuació utilitza el retrovisor per a justificar les seves accions en comparació al que governs anteriors van fer en situacions similars. Em sembla un argument molt pobre amagar-se darrere del que anteriorment hagin fet d’altres, com si [...]

Llegeix mésDonaeu d'alta un blog

Insereix el teu blogEstadístiques
9 blogs donats d'alta
2019 entrades totals


Opiniórss facebook twitter
Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AndorraDirecte

© AndorraDirecte, 2020
some rights reserved