<
<

AVUI

DEMÀ
7 ºEsfera

Visualitza

publicitat
<

A propòsit de la castanyada …

Wellness doble fletxa Dilluns, 22.10.2012. 18:14 h
No acostumem parlar d’aliments, però la proximitat de Tots Sants ens estimula a fer-ho … El 75% de les castanyes són carbohidrats, per la qual cosa són una importantíssima font d’energia. Els carbohidrats són absorbits lentament per l’organisme, amb els que això ajuda a controlar els nivells de sucre. A més de ser riques en [...]nNo related posts.

Llegeix més

DIARI D'ANDORRA - CASS

Miquel Calsina doble fletxa Dimecres, 17.10.2012. 21:48 h
NO ENTENC EL QUE DIU LA CASS. “Recordar a les persones que realitzen una activitat per compte propi i que no estan obligades a cotitzar com a persones assegurades directes que no poden ser persones assegurades indirectes”. Això és exactament el que “posa” a la segona part del mail enviat per la CASS, tot recordant : “ l’ampliació del termini fins al 30 de juny 2.013, a les persones que no estaven obligades a estar afiliades a la Seguretat Social abans de l’1 de novembre 2.

Llegeix més

El tabata ha arribat a AnyósPark

Wellness doble fletxa Dilluns, 15.10.2012. 09:46 h
No, no és el nom d’una nova telenovel. la, aquest mètode d’entrenament per intervals és la manera més efectiva de posar-te en forma invertint realment poc temps. T’imagines millorar la teva capacitat aeròbica i anaeròbica, alhora que et poses en línia entrenant en sessions de 4 minuts? Aquest mètode va ser creat al Japó per [...]nRelated posts:nAerobisme sense cintanAnaeròbicsnEntrenament i músican

Llegeix més

publicitat
<

Desig sexual i running

Wellness doble fletxa Dimarts, 9.10.2012. 18:48 h
Llegim en Runners que, de les diferents formes de disfunció sexual en la dona, el problema més freqüent és l’anomenat ‘desig sexual hipoactiu’. En la fisiologia sexual de la dona, que sens dubte és més complexa que la de l’home, és difícil saber amb exactitud què afecta el desig sexual, i no sembla ser efecte [...]nRelated posts:nAlgunes mentides del running (I)nAlgunes mentides del running (i II)n

Llegeix més

DIARI D'ANDORRA - RECAPTAR DINERS

Miquel Calsina doble fletxa Dijous, 4.10.2012. 16:35 h
RECAPTAR DINER RÀPID. No tinc cap fórmula màgica per recaptar diners de manera fàcil, ràpida i segura. Si la tingués, de ben segur tampoc l’explicaria sinó que l’aplicaria en benefici propi. Pel que sembla, el nostre Govern, donat de la “maneta” amb la C.A.S.S. (que al final, i per Llei, serà el mateix, a efectes “dineraris”) sembla que si ha trobat la fórmula màgica per recaptar diners.

Llegeix més

DIARI D'ANDORRA - COMPTABLES

Miquel Calsina doble fletxa Dimecres, 19.9.2012. 16:27 h
HI HA PROU COMPTABLES ? “Sorprenents” em varen semblar, en un primer moment, les declaracions que va fer el Sr. Marc Aleix (President de la PIME), recentment a Andorra Televisió. Més o menys, eren les següents : 1- No hi ha prou comptables a Andorra. 2- Que passarà si el dipòsit de comptes esta mal fet ? 3- Hi ha comptables que no tenen titulació. El meu escrit d’avui no és per polemitzar ni criticar, sinó tant sols per matisar aquestes declaracions.

Llegeix més

publicitat
<

Mostra Hortícola 2012

Elogia Clic doble fletxa Diumenge, 9.9.2012. 19:36 h
Sisena edició de la Mostra Hortícola, organitzada per l'associació Muntanyes de Vida a Fígols (Alt Urgell). Més informació a muntanyesdevida.blogspot.com

Llegeix més

Mostra Hortícola 2012

Jaume Bartumeu - Ara Futur doble fletxa Diumenge, 9.9.2012. 19:36 h
Sisena edició de la Mostra Hortícola, organitzada per l'associació Muntanyes de Vida a Fígols (Alt Urgell). Més informació a muntanyesdevida.blogspot.com

Llegeix més

DIARI D'ANDORRA - PAGAMENT A CTE.

Miquel Calsina doble fletxa Dimecres, 5.9.2012. 21:56 h
PAGAMENT A COMPTE. Darrerament estic notant molta confusió entre empresaris i comerciants del país en referència al pagament a compte a efectuar sobre la imposició directa corresponent a l’actual exercici. Deguda, penso que aquest cop si, a la manca d’informació. O potser degut a que ens trobàvem de ple en l’estiu i les “vacances”. Tothom feia vacances a Govern ? No va quedar ningú per informar degudament ? En primer lloc constato una “barreja” entre l’imposició indirecta i la directa amb els pagaments a compte.

Llegeix més

publicitat
<

DIARI D'ANDORRA - INFORMACIÓ

Miquel Calsina doble fletxa Dilluns, 20.8.2012. 16:38 h
LA MANCA D’INFORMACIÓ. De tots és sabut que es va informar degudament i exhaustivament, en el seu moment, sobre el funcionament de la imposició indirecta (ISI, IPI, IMI, IAC). Tot i que va comportar els seus “problemes”, com per exemple : impagats varis o “no “declaracions” (o sigui, gent que va “passar” de tot, per dir-ho d’una altra manera). Fet que no va comportar cap sanció.

Llegeix més

DIARI D'ANDORRA - CRÈDIT

Miquel Calsina doble fletxa Divendres, 29.6.2012. 16:56 h
UN CRÈDIT A GOVERN SENSE INTERESSOS. El proper mes de setembre el nostre Govern rebrà un crèdit, de no sé quin import (em resulta del tot impossible de calcular), sense cap tipus d’interès, i que a més es renovarà el proper any pel doble del seu import, i que a més s’anirà renovant any rere any. Que els sembla la notícia ? Potser una barbaritat ? Potser una mentida ? Potser un invent meu ? Potser una mala interpretació de les lleis ? .

Llegeix més

DIARI D'ANDORRA - PILES.

Miquel Calsina doble fletxa Divendres, 22.6.2012. 16:44 h
QUI S’HA DE POSAR LES “PILES” ? Estem a punt d’arribar a un moment “clau” per a tots els empresaris andorrans. Fins i tot m’atreviria a dir que és el moment “definitiu” per seguir treballant o plegar. Quant el comandament a distància de la nostra tele deixa de funcionar, el més segur és que se li han esgotat les piles i les canviem automàticament. Els comandaments a proximitat de les nostres empreses ja fa molt de temps que varen deixar de funcionar, però mai varem canviar les piles, les empreses seguien endavant sense necessitat de canviar el “canal”.

Llegeix més

publicitat
<
publicitat
<
Donaeu d'alta un blog

Insereix el teu blogEstadístiques
9 blogs donats d'alta
1948 entrades totals


publicitat
<publicitat
<
<

Opiniópublicitat
<

rss facebook twitter
Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AndorraDirecte

© AndorraDirecte, 2019
some rights reserved